Okulumuzda TSE ISO 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi Yapıldı

Okulumuzda TSE ISO 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi Yapıldı

16.08.2021 454

Okulumuzda öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin olası risklere karşı daha sağlıklı ve daha güvenli bir ortamda eğitim, öğretim faaliyetleri yapabilmesi için uluslararası standartlara sahip Tse Iso 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi 2019 yılında uygulanmaya başlanmıştı. 

 

Okulumuzda uygulanan Yönetim Sistemi, Bakanlığımıza yaptığımız belgelendirme başvurusu neticesinde Baş Tetkik görevlisi Selahattin GÖKÇE, Tetkik görevlileri Ahmet SELÇUK ve Fatma Durdu AKSOY tarafından denetlendi. 

Okulumuzun tüm birimleri ve bir yıldan fazla zamandır uygulanan Yönetim Sistemi çalışmalarımız tetkik ekibi tarafından titiz bir denetlemeden geçti.

Tetkik ekibi tarafından yapılan incelemeler neticesinde ilimizin ilk ve tek, ülkemizde ise bu yıl TSE ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelendirmesi başvurusu yapılan güzide okullarımızdan birisi olarak öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin daha güvenli, daha sağlıklı koşullarda hizmet alabilmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Okulumuzun çalışmalarında bizlere her zaman destek olan Nevşehir Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve çalışmanın yürütülmesinde önemli görevler üstlenen Kalite Yönetim Sistemi Üst Kurul üyelerimize teşekkür ederiz.

 

16-08-202116-08-202116-08-2021